Twistshake och utflykt!

twistshake

Hej på er alla rara!

Hoppas att ni har haft en bra helg, det har jag verkligen haft! Mina föräldrar + syskon har varit här i helgen och vi har bara myst och umgåtts hela helgen! Idag var vi på en liten utflykt och då passade jag på att packa med Inga-Lisas nya nappflaska som vi fått testa i samarbete med Twistshake! Älskar färgen på den här nappflaskan! Och i samarbete med Twistshake har jag också fått möjligheten att ge alla mina läsare 20% rabatt på hela deras sortiment, ni behöver bara uppge koden “minimatse20” när ni skall handla! 🙂

Just nu sitter jag dock ensam hemma i soffan, Inga-Lisa sover för natten och pappan är på middag med jobbet. Idag har varit en sådan där dag när jag har saknat magen lite, det var så mysigt att vara gravid tyckte jag! För exakt ett år sedan var vi nog i vecka typ 16 nu och jag vet att jag tyckte att det var en riktig mellanperiod i graviditeten, jag hade ännu inte känt några rörelser, kände mig piggare än tidigare och inte alls lika gravid som jag kände mig några veckor innan. Det där med “spökveckor” stämde verkligen på mig och jag bara längtade efter att få känna lite sparkar där inifrån. När vi gjorde första ultraljudet fick vi veta att min moderkaka låg i framvägg så jag visste redan innan att det kanske skulle dröja lite innan jag kände några sparkar.. men så! I vecka 22 när jag själv hade känt Inga-Lisa sparka ett par veckor fick Jonas känna första sparken utanpå och det var ju så magiskt tyckte jag… 🙂

Hur känner ni? Är ni gravida? Eller ni som har varit, längtar ni också efter magen ibland?

kram på er! <3

Ps. fick förfrågan om shoppinglistan till de recept jag testat inför Inga-Lisas 6 månaders dag och de kommer! 🙂 Ds!

2 thoughts on “Twistshake och utflykt!

  1. Anna says:

    Jag saknar också gravidmagen! När jag gick runt på stan igår så såg jag flera gravida och tänkte va mysigt. Märker att jag fortfarande lägger händerna på magen ibland, fast dottern kom för 3 månader sen. 🙂

    • louiseabr says:

      Ja.. åh! det där med att kunna lägga en hand på magen.. det är så mysigt!! kan också komma på mig själv med att vilja ha någon där inne att klappa på igen.. 🙂 <3 /L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.