Så märkte jag att jag var gravid..

sa-markte-jag-att-jag-var-gravid
(
Foto: LovebyEmelie)

Om det är något jag älskar och alltid har älskat så är det att läsa om graviditeter. Min första graviditet är ju redan över men jag tänkte kanske bjuda på lite glimtar från den ändå. Det är ju en så otroligt speciell tid  och jag tyckte att den var mestadels alldeles alldeles underbar! Det allra bästa var nog att man helt plötsligt var en liten familj, med barn, fast utan allt det jobb som ett barn innebär hehe.. Jag minns hur vi gick på husvisningar och drömde oss bort tillsammans med magen, det var så himla mysigt!

Men, nu tänkte jag ju prata om hur jag förstod att jag var gravid..

En morgon på vår semestervecka i Spanien tyckte jag att lakanet gjorde ont på bröstvårtorna.. och det var faktiskt det som fick mig att fundera och som kanske också var det enda tidiga graviditetssymptomet som jag hade, ömmande bröst.. Jag hade några riktigt fullspäckade veckor precis innan vi plussade, massor på jobbet, några nära vänners bröllop och en semestervecka i Spanien på det. Så några andra symptom hann jag nog inte riktigt märka..

Hade ni några tidiga graviditetssyntom?

olandbrollopjol

Här var redan Inga-Lisa i magen… fast det visste vi inte då 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.