FRÅN 6 MÅNADER
RECEPT
pasta med kyckling och basilika
1 kycklingfilé
6 små champinjoner
1/2 vitlöksklyfta
1/2 gul lök
3 tsk fryst basilika
några droppar citron
3/4 dl okokt pasta
2 dl vatten
– i –
50 gram valfri fettkälla (jag använde osaltat smör)
GÖR SÅHÄR:
Hacka/skär champinjoner, vitlök och kyckling i mindre delar lägg tillsammans med alla övriga ingredienser i en kastrull och koka ca. 15-20 min! Ta sedan av kastrullen från plattan och tillsätt smör eller annan valfri fettkälla, mixa sedan till valfri konsistens! Funkar utmärkt att frysa!
så kul att få bli inspirerad att våga göra barnmat! har just lagat kyckling med basilika och det var super enkelt och kul,ska bli spännande att se vad dottern tycker om den.super bra blogg!!
Men åh vad kul att få höra!!! 🙂 ja men det är ju faktiskt mycket enklare än vad man tror och när man inser det blir det ju automatiskt mycket roligare också!! 🙂 Hoppas att hon gillar den! <3 Tack för din fina kommentar! Kram, L <3
Om man inte har tillgång till varesig frusen eller färsk basilika, kan man avvända torkad(kryddbasilika)? Är på en liten plats där de inte har något… ?
Ja absolut!!!! 🙂 Kram, L <3