Mitt intresse för bebisar och mat…

lovebyemelie_louise-jonas-ingalisa47
(Bilden är tagen av fantastiska Emelie Ohlsson, LovebyEmelie)

Det här med matlagning, jag skulle ljuga om jag sa att det alltid har varit ett av mina intressen, de som gick med mig på hemkunskapen i högstadiet minns kanske exempelvis ett visst brödbak vi gjorde som slutade med att min lärare undrade om jag kunde ta med mig mitt bröd till träslöjden och svarva något fint av det… Ja ni hör ju, en av mina sämre sidor är väl att det ibland går lite väl snabbt när jag gör saker och att jag kan bli aningen tankspridd 🙂 Däremot är jag inte särskilt tankspridd när det väl gäller, jag jobbar ju som projektledare/strateg så någon slags ordning lyckas jag ändå få i mitt kaos till sist 🙂 Usch nu kom jag att tänka på ett annat hemskt exempel på min röriga sida som är min privata mailkorg som typ alltid har ca 8000 olästa mail… det är inte bra! (vilket för övrigt också gör min sambo tokig..)

Men.. annat är det med jobbmailen såklart eller som när jag började intressera mig för det här med bebisar och mat, jag vet inte hur många timmar jag spenderat på att läsa om smakprover, smakportioner, BLW och annat som hör till det här med matintroduktion! Just nu läser jag boken “Smakäventyret” som är skriven av Ann Fernholm som är
vetenskapsjournalist och fil. dr i molekylär bioteknik, jag återkommer med en liten recension när jag läst färdigt!

Skulle ni vilja läsa inlägg här på bloggen som tar upp lite olika frågeställningar kring det här med bebisar och mat? Lite har jag ju redan tjuvstartat med “En mamma om mat” som kommer att finnas med här på minimat där jag helt enkelt frågar andra mammor hur de har tänkt kring mat till sina barn. Först att bli intervjuad var ju goa Emma från “På smällen”; här kan ni läsa hur hon tänker kring smakportioner!

Ja nu har jag blottat lite av mitt röriga jag.. har ni fler frågor kring mig eller något annat bara fråga på så kan jag sammanställa ett inlägg med de frågorna sedan! 🙂

Hoppas ni har en fin vecka!

Kram, L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.