Matkasseguiden.se

– Det här inlägget är i annonssamarbete med matkasseguiden.se

 

Hej på er alla fina!

Hoppas att ni har det toppen hos er! Hos oss har verkligheten på sätt och vis kommit tillbaka på riktigt nu, både jag och Jonas skall jobba heltid som vanligt och Inga-Lisa har börjat på förskolan. Det känns verkligen som ett nytt kapitel i livet och som att vi numera har ett barn och inte en bebis. Pedagogerna på förskolan har varit noga med att påpeka att inga bebisar går på förskolan bara barn, så Inga-Lisa är väldigt medveten numera om att hon är ett barn.

Och när vi ändå är inne på vardag så kan vi ju börja prata om det här med vardagspusslet. Jag har varit så pepp på att börja lösa ut det och har storslagna planer för vår matlagning den här hösten. Jag har tänkt att vi skall storhandla en gång i veckan, eller jag har eg. tänkt för att vara mer precis att vi skall storhandla på nätet en gång i veckan och sedan får vi antingen hämta upp maten eller få den hemkörd. Men det är ju ett litet pussel att sätta ihop alla veckomenyer så nu de första veckorna efter semestern så har vi beställt matkasse istället.

Och på tal om matkassar, så vill jag tipsa er om matkasseguiden.se där ni kan gå in och jämföra matkassar från olika leverantörer. Ni kan se olika matkassar som finns i staden där ni bor och även jämföra dem.

Så bra! Innan jag hittade matkasseguiden.se visste jag inte ens att det fanns så många olika typer av matkassar 🙂

Hur som helst, vi har änsålänge bara testat Linas Matkasse och barnkassen från Citygross, båda får mer än godkänt men jag märker att jag tenderar att strunta i att följa recepten och behandlar matkassen mer som en vanlig handling då och då.. men ja! helt klart suveränt när man har mycket att bolla med i vardagen! Att handla är ju verkligen det tråkigaste som finns!

Har ni andra jämfört matkassar någon gång? Har ni någon favorit? Tipsa mig gärna isåfall!

🙂

Ha det gott sålänge så hörs vi snart igen!

<3

/L

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.