MatHem, i Linköping!

MatHem Linköping

MatHem sponsrade all mat till eventet #lagaminimat  – 

På Eventet som vi höll i helgen fick mammorna (under hyfsad tidspress hehe) prova att laga sin egen barnmat. Vi gjorde en fiskrätt, en kötträtt, eget grötpulver, minimuffins och klämmisar. Både jag och Christine som hade planerat det här eventet i veckor var så(!) nöjda när vi städade och packade ihop allt på lördag eftermiddag. Mammorna som kom var riktiga toppenpinglor och vi hade det supertrevligt tillsammans!

All mat till eventet var sponsrat av MatHem och innan vi skulle göra eventet visse jag faktiskt inte att MatHem levererade mat även i Linköping. Otroligt skönt för oss att slippa skriva listor och gå in i en vanlig mataffär för att handla all mat som vi behövde. Nu levererades den bara av MatHem dagen innan eventet, packat och klart! (vilket vi var SÅ tacksamma för!)

I skrivande stund sitter jag och beställer mat från MatHem, vi får gäster i helgen och jag tänkte laga en högrevsgryta som vi kan bjuda dem på när de kommer. Då är det ju perfekt att få maten levererad till dörren  och att jag kan handla all mat hemifrån soffan istället för att behöva ta med Inga-Lisa till affären. Det är ju så SJUKT tråkigt att handla med en uttråkad bebis..

Det kommer fler uppdateringar från helgens event under hela veckan, antar att det kanske är några som är nyfikna på vad som fanns i de fina goodiebagsen som mammorna fick med sig hem!?

🙂

Kram, L

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.