Köttfärsgryta med zucchini

zuccinigrytaFRÅN 6 MÅNADER

RECEPT
köttfärsgryta med zucchini

200 g köttfärs
1/2 paprika
1/2 GUl lök
1 dl krossade tomater
2 tsk fryst basilika
1 krm svartpeppar
5 cm zucchini
1 dl okokt pasta
2 DL VATTEN
– I –
50 GRAM VALFRI FETTKÄLLA (JAG ANVÄNDE flytande rapsolja/smör)
GÖR SÅHÄR:

Hacka/skär paprika, lök och zucchini och lägg tillsammans med alla övriga ingredienser i en kastrull/järngryta. Låt koka i 15-20 min, ta sedan av kastrullen/grytan från plattan och tillsätt valfri fettkälla. Mixa sedan till önskad konsistens, ju äldre bebisen blir desto större bitar kan man låta vara kvar. Grytan funkar utmärkt att frysa!

2 thoughts on “Köttfärsgryta med zucchini

  1. Anna says:

    Hej. Jättebra recept! Jag följer dig här och på instagram för att ta recept som du gör 😉 min lilla kille blir 8månader nu i helgen 🙂 men iaf, jag försöker hitta dina recept smidigt och går in på kategorin recept och sen 6månader, men då står det att sidan inte kan hittas… Jag vet inte om du vet om det, så nu vet du det iaf 😉
    Tack för bra recept!

    • louiseabr says:

      Hej! Men åh vad kul att höra! Så konstigt, det funkar nämligen här hos mig! men tusen tusen tack för att du säger till! Vill ju att det skall fungera såklart, skall prova att felsöka och se om jag kan hitta något som ser konstigt ut 🙂 Tack igen!!! <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.