Julkalender – Lucka 20

basta-tiden-i-livet

vilken tid i livet har varit din bästa såhär långt?

Jag har otroligt svårt för att säga hejdå till både personer, prylar och annat som jag vet skall ta slut. Därför försöker jag alltid intala mig att den bästa tiden är just nu, det kan ju nämligen alltid vara det på sätt och vis, alla tider i ens liv ska ha och har en egen charm.

Just nu har vi en liten bebis hemma, en underbart jobbig, rolig, snäll och gullig bebis. Ibland är man tröttare än vad man någonsin trodde att man skulle kunna vara och ibland är man också lyckligare än vad man någonsin varit tidigare. Så just nu är den här tiden den bästa i mitt liv!

När Inga-Lisa föddes sa vår barnmorska något som jag alltid kommer att bära med mig, hon sa att ni tror att ni älskar henne så mycket som det går redan nu men man älskar dem(barnen) ändå mer och mer för varje dag som går! Och det är ju så häftigt och så sant! På så sätt kan ju livet hur bra det än är alltid bli bättre och man behöver aldrig vara rädd för att ha lämnat det bästa bakom sig! <3

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.