Julkalender – Lucka 19

dromhus

hur ser ditt drömhem ut?

Bilden ovan representerar egentligen inte mitt drömhem men den här bilden är lite speciell för mig för det är den sista bilden jag tog innan Inga-Lisa föddes. Här satt jag nämligen med värkar i bilen och vi åkte runt för att kika på hus som var till salu just då. (Något fick man ju sysselsätta sig med där i början när värkarna inte var så hemska att man var tvungen att blunda….)

Men.. något som det där huset har som även mitt drömhem har är en stor altan med utsikt över “ingenting”, det och plats för ett gästrum är vad jag har högst upp på min lista över vad ett drömhem skall ha 🙂

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.