Julkalender – Lucka 17

Vad önskar du händer på nyår?

I år önskar jag att jag kommer få dricka ett glas bubbel och pussa på Jonas och Inga-Lisa på 12-slaget! Det är verkligen det jag önskar mig mest och det är nog inte så svårt tror jag att få den önskan att gå i uppfyllelse ändå 🙂

På nyårsafton för ett år sedan checkade vi in på ett hotell i Jönköping tillsammans med ett nära vänpar till oss som också var gravida då (de fick sin dotter drygt 3 veckor innan Inga-Lisa kom). När vi kom för att checka in hade de redan gått upp till sitt rum och väl i lobbyn möts vi av en lite yngre kille som hälsar oss välkomna med “Å, jag hörde att det skulle komma en till högtidsgravid, det måste ju vara du!”..

Det var verkligen en av de mysigaste hälsningarna jag fick förra året.. kommer nog alltid referera till Thea som min “högtidsgravida” kompis, så gulligt! <3

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.