Julkalender 2016 – Lucka 9

langkawi

Vilken plats på jorden skulle du vilja resa till när du blundar och drömmer dig bort?

Om jag blundar ser jag framför mig en tom, varm och orörd strand någonstans på jorden dit jag, Inga-Lisa och Jonas skulle kunna åka. Det skulle kännas så himla mysigt att bara vara vi tre någonstans där tempot är lite långsammare, vädret är lite varmare och kulturen lite annorlunda. Sådär så att man känner att man verkligen rest iväg.

Bilden ovan är tagen på Langkawi i Malaysia, där var jag som backpackande 20-åring tillsammans med en av mina närmsta tjejkompisar hemifrån (en av de som jag skulle velat bjuda på kaffe häromdagen). Vi var ute och reste i flera månader och hamnade ibland på ställen som det kändes som att alla andra glömt.. det var så häftigt!

Nu är jag inte alls sugen på att åka runt och resa med en ryggsäck igen och egentligen inte på någon sådär superlång flygtur heller. Så det jag ser om jag inte dröm-blundar utan mer realistiskt-blundar är en vecka med all inclusive på Mallis tillsammans med några av våra kompisar som också har en liten bebis (som bara är 3 veckor äldre än Inga-Lisa) Vem vet, kanske kommer vi iväg på en sådan resa under våren, det vore så mysigt! 🙂

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.