Julkalender 2016 – Lucka 8

laga-mat-och-dricka-vin
(Laga mat och dricka vin samtidigt händer kanske inte lika ofta nu för tiden, men det är ju mysigt när det händer hihi)

Vilken egenskap hos dig själv skulle du vilja utveckla?

Det här var ju såklart också en ganska så klurig fråga som jag gått och funderat på under dagen.. ett tag tänkte jag på dåliga sidor hos mig själv men sedan undrade jag om man verkligen vill utveckla sina dåliga sidor? är ni med på hur jag tänker? dåliga sidor vill man kanske inte utveckla egentligen? Det beror förstås på hur man ser på innebörden i ordet “utveckla”.. Men om jag fortsätter tesen med att det bör vara en egenskap man har, som man på något sätt tycker om och vill utveckla…

Ja.. då kom jag att fundera på det här med vin, jag har ju alltid älskat att laga mat och tycker att det är otroligt spännande med olika typer av smaker och ingredienser men när det kommer till att kombinera maten med vin så står jag alltid där helt handfallen på systembolaget och måste fråga personalen vad de tror..

Jag skulle väldigt gärna vilja bli lite bättre på det där med vin, utöka matintresset lite.. så jag skriver det på listan över egenskaper att utveckla och tänker att det kanske är något jag kan syssla med när barnet/barnen kommit upp i tonåren… ha ha 😉

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.