Julkalender 2016 – Lucka 7

kakor som inte flyter ut

Vem skulle du vilja sända extra kärlek till idag?

Idag skulle jag vilja sända lite extra kärlek till mina tjejkompisar Lisa, Julia, Jeanette och Malin. Ni ska veta att jag är så otroligt glad över att ni alla finns i mitt liv!

Det är något speciellt med att ha tjejkompisar som vuxit upp på precis samma ställe som man själv har gjort och som hänger med när man pratar gamla minnen, lärare eller klasskompisar. För några år sedan sparade vi pengar till en storstadsweekend och åkte till Rom. Tyvärr var det en av oss som lyckades vara höggravid precis när vi skulle åka så nu tycker jag vi borde spara till en ny tripp som vi vet att vi alla 5 kan åka med på 🙂

Hur som helst! Här kommer lite extra kärlek från mig! Hade jag kunnat trolla hade ni suttit här i mitt kök nu och druckit kaffe och ätit någon god fika! Som tur är så är det ju inte långt kvar till jul och då är vi väl alla hemma i Dalsland och kan ses på en kopp och börja planera för nästa resa då! <3

LOVE YOU! <3

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.