Julkalender 2016 – Lucka 6

louise-abrahamsson-minimat

Vad är det bästa med dig själv?

Alltså, såklart en klurig fråga att få men givetvis skall jag försöka att besvara den på ett bra sätt. Det är ju egentligen inte så ofta man ställer sig själv just den här frågan, de flesta gånger man gör det är väl kanske om man skall på intervju för ett nytt jobb men det är det ju inte frågan om här.

Jag har klurat på det här under dagen och kommit fram till att det bästa med mig själv och som också är den egenskap som jag jag själv har mest nytta av är nog min förmåga att se något bra och härligt i de saker eller händelser som kanske egentligen är raka motsatsen.

Jag känner faktiskt långt inne i hjärtat och kroppen att det mesta kommer att lösa sig. Jag förstår att jag kommer att vara ledsen ibland i livet och att saker inte alltid blir som man tänkt sig  men jag är ändå helt övertygad om att det blir bra ändå tillslut. Att livet alltid har något gott att erbjuda efter det dåliga. Det är en egenskap och känsla som jag hoppas att jag kommer att bära med mig för resten av mitt liv! <3

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.