Julkalender 2016 – Lucka 5

Vad önskar du att du skulle äta till middag idag?

Om jag skulle få önska middag idag så skulle jag önska mammas varma smörgåstårta gjord av mamma förstås, för det skulle ju innebära att jag fick äta den tillsammans med henne och kanske övriga familjen också 🙂

Mammas varma smörgåstårta är sådan där kalasmat som vi åt ibland på fredagar eller ibland på kalas när jag var liten. Det är häftigt tycker jag hur man har så tydliga minnen kring vissa av de rätter som man ofta fick som liten. Undrar vilka rätter Inga-Lisa kommer att minnas som vuxen sedan, skulle hon kunna minnas en rätt från hennes första år hade det nog blivit indisk kycklinggryta eller blodpudding, ha ha!

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.