Julkalender 2016 – Lucka 4

hm-dromjobb

Vilken dröm har du haft som du lyckats uppfylla?

Min största dröm som jag alltid haft med mig har varit att bli mamma och den drömmen har ju redan gått i uppfyllelse 🙂 Men det skriver jag ju så mycket om här på minimat ändå så jag tänkte jag skulle dela med mig av en annan dröm istället.

– l –

När något av det bästa som hände på sommarlovet var när H&M-katalogen kom, ja då vet man att man har vuxit upp på landet 🙂 Jag växte upp i Dalsland, där fanns inget H&M ens inom 10 mils avstånd. Det innebar att jag gladeligen spenderade halva sommarlovet med att bläddra i H&M-katalogen och skriva listor över vilka kläder jag helst av allt skulle vilja ha inför skolstarten. (Någon annan lantis som känner igen sig? ha ha)

H&M hängde med mig hela uppväxten som favoritbutik och var redan när jag var liten en av mina absoluta dröm-arbetsplatser. Största drömmen var förstås att få jobba på H&M’s huvudkontor. Även om just den drömmen kanske var som störst under mina tonår så är det ju faktiskt en dröm som blev sann. När jag bodde i Stockholm senast så jobbade jag nämligen på H&M’s huvudkontor och trots att min tid där tyvärr blev ganska kort eftersom vi flyttade ner till Ronneby på heltid så var det en alldeles fantastisk tid och arbetsplats!

Vad har ni för drömmar som blivit sanna?

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.