Julkalender 2016 – Lucka 3

utlandssemester-all-inclusive
(Bild tagen på Kreta för ett år sedan när vi firade mammas 50-års dag <3)

Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i närtid?

Om jag får räkna närtid som inom de närmsta åren så finns det såklart några drömmar som jag har. En av de drömmarna är att köpa ett hus. Jag drömmer om en altan och ett uterum, gärna med utsikt över något mysigt, vatten eller öppet fält om jag får drömma. Och får jag ha ännu ett tilläg så skulle jag vilja att man kan man komma ut till altanen både från vardagsrummet och från köket. Att bo i hus har egentligen inte varit någon dröm som jag alltid haft utan en lite nyare dröm, det är först de senaste åren som jag börjat längta efter ett eget hus.

Jag har en dröm om en mysig utlandssemester med Jonas och Inga-Lisa och då är det inte någon flashig New York-tripp som jag ser framför mig utan snarare en lagom varm vecka någonstans med all inclusive, ha ha!

En annan dröm skulle vara att köpa ett nytt el-piano, jag fick ett av mina föräldrar för ett par år sedan som tyvärr blev stulet i samband med en flytt. Jag har spelat piano sedan jag var liten och för mig är det verkligen avkopplande att få sitta vid pianot och sjunga en stund.

Vad har ni för drömmar som ni skulle vilja uppfylla i närtid?

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.