Julkalender 2016 – Lucka 22

lovebyemelie_louise-jonas-ingalisa47

Hur ser inventeringen i ditt liv ut med balansen mellan familj/kärlek/jobb/vänner/hälsa/självförverkligande?

Ja, kort och gott kan jag nog känna att jag inte riktigt vet än! Jag började ju jobba igen för 2 veckor sedan och det är såklart en omställning. Nu är det dags för livet med bebis fas 2 känns det som, nästa fas blir när hon börjar förskolan till hösten men nu ska jag lyckas balansera jobb med bebis och allt det andra!

Det jag är mest rädd för att det skall finnas lite för lite tid till är nog hälsa och vänner, att få lika mycket tid för träning som jag hade förr känns inte helt rimligt. Däremot vet jag att jag måste träna för att kunna må gott, i vår ska jag dock bara vikariera på Friskis och inte själv ha ett stående pass som jag måste stressa till varje vecka och det tror jag var ett klokt beslut.

Tiden för att träffa vänner som flera av dem bor långt, långt bort är också något jag verkligen hoppas att vi skall kunna prioritera…

Spännande fråga ändå, jag måste nog ta och fundera på den här frågan titt som tätt och ha lite avstämningsmöten med mig själv … 🙂

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.