Julkalender 2016 – Lucka 21

Vilken restaurang vill du besöka härnäst?

Då skulle jag allra helst vilja besöka någon restaurang här i Linköping. Vi har inte varit jättemycket ute och ätit här sedan vi flyttade hit, det är ju lite svårare att gå på restaurang nu när man har en bebis att se efter. Igår däremot var vi på min absoluta favorit sushi-restaurang här i Linköping: Shi Nori! Där var vi på japanskt julbord igår och åt fantastiskt god sushi, sashimi, musslor och annat gott, min syster med fästman var här och tog hand om lillan – så lyxigt!

Får jag önska en restaurang att hinna besöka under 2017 här i Linköping så skulle det bli Stångs Magasin som jag hört mycket gott om! 🙂

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.