Julkalender 2016 – Lucka 2

Vem är din förebild i livet just nu?

Det känns ärligt talat som jag fick lite hjärnsläpp av den här frågeställningen… Hur ska jag kunna välja bara en? Det kan jag nog inte.. Så jag tar mig helt enkelt friheten och berättar om några förebilder som jag kommer att tänka på just nu..

Vår Kronprinsessa! Jag tycker att kronprinsessan Victoria känns så otroligt omtänksam, snäll och modig och det är enligt mig tre väldigt fina egenskaper. Senaste veckorna har vi tittat på “Så mycket bättre” på TV4 och är det någon där som gjort avtryck på mig så är det Jill Johnson. Jag tycker att hon känns så otroligt jordnära, prestigelös och enkel, även det tre fina egenskaper.

Men om jag verkligen skall tänka på vem jag allra mest ser upp till just nu så är det kanske lite töntigt nog inte bara en person utan två, mina föräldrar.

Jag minns att Linda Lindorff sa när hon var med i Let’s dance att det blev så otroligt tydligt hur mycket ens mamma älskar en först när man får egna barn. De känslorna kände jag väldigt mycket igen mig i precis när vi fick Inga-Lisa, på något sätt kunde jag nog förstå att mina föräldrar verkligen älskar mig så mycket som de alltid sagt att de gjort, inte för att jag tvivlat på det innan men när Inga-Lisa kom så blev de där känslorna väldigt verkliga.

Mina föräldrar är verkligen två helt fantastiska personer både mot varandra och mot alla de har i sin närhet. Det önskar jag att jag också skall vara genom livet.

Vem är din förebild? 🙂

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.