Julkalender 2016 – Lucka 15

Vilken film eller bok har inspirerat dig mest i livet?

Alltså… jag är jätteledsen, men.. jag vet inte.. eller rättare sagt jag har så sjukt bråttom helt plötsligt att jag faktiskt inte hinner tänka på det.. film tycker jag inte om att se, blir alldeles för lätt känslomässigt engagerad för att orka se filmer som man blir tagen av, böcker har jag inte läst på år känns det som, bortsett från böcker om barnmat senaste halvåret..

och just nu sitter jag fortfarande på kontoret(!) började ju jobba i måndags.. (mer om det en annan dag) och nu måste jag springa fortast möjligt till H&M eftersom mina strumpbyxor gick sönder förut och jag ska direkt vidare till julavslutning på Friskis..

PHU!

Saknar min lilla groda där hemma också så mycket att jag funderar på om jag verkligen vill gå på julavslutning? men jo! det ska jag…

Hörs imorrn <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.