Julkalender 2016 – Lucka 14

Vad var ditt drömjobb när du var liten?

Jag har haft många olika drömjobb som liten, ett av dem har jag ju pratat om tidigare, att jobba på H&M’s huvudkontor. Men förutom det så drömde jag om att bli journalist eller skilsmässoadvokat, ha ha! Ja, man kan ju börja undra över det sistnämnda, skilsmässoadvokat?

Jag tror helt enkelt att jag förstod redan som liten att för “tunga” mål som mord eller andra hemskheter inte skulle vara något för mig men att däremot kärlekstrassel skulle kunna vara lättare att hantera. Såhär i vuxen ålder inser jag nog att det känslomässigt säkert skulle vara lika tungt på sätt och vis..

Journalistspåret höll jag ju på ett tag ändå, jobbade på lokaltidningen hela högstadiet och läste media med inriktning mot text/grafisk kommunikation på gymnasiet. Däremot insåg jag någonstans längs vägen att det kanske inte var journalist jag skulle bli ändå..

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.