Julkalender 2016 – Lucka 12

hur önskar du att din luciadag skall bli imorgon?

Jag gjorde min första dag på kontoret idag efter min föräldraledighet! Så imorgon hoppas jag inte på mycket annat än att känna att jag får lite struktur på mina arbetsuppgifter. Det känns både konstigt och fantastiskt på samma gång att ha börjat jobba igen! Som tur är får jag en del uppdateringar på Snapchat så jag kan får se vad lillskruttan och pappsen hittar på för bus där hemma!

Men om jag skall önska något förutom en bra dag på jobbet så skulle det vara att få komma hem med lite lussefika och sjunga lite julsånger med Jonas och Inga-Lisa. Jag kanske har sagt det innan men jag älskar julen, och älskar verkligen julmusik! Har alltid varit med i luciatåg till höger och vänster och känner för varje år som går att jag borde hitta några andra att lussa med nu när man inte gör det “gratis” med någon skola/kör/arbetsplats. Men från och med nästa år har vi iof kanske ett litet luciafirande att gå på när Inga-Lisa är på förskolan! Det är också något jag sett fram emot sålänge jag kan minnas! <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.