Julkalender 2016 – Lucka 11

vilken är den dröm som du har men som du tror är omöjlig att uppnå?

En dröm jag har skulle vara att jag och Jonas kunde få bo nära båda våra familjer på samma gång. Det hade varit så mysigt att ha alla sådär nära, och då menar jag rent geografiskt. Nu har vi halva familjen i Stockholm och halva i Dalsland.

Den drömmen är nog tyvärr omöjlig att uppnå, dels har jag svårt att se att vi skall kunna flytta till Stockholm igen (pga Jonas jobb) och dels har jag väldigt svårt att tro att även mina föräldrar + syskon med familj skulle kunna tänka sig att flytta dit och det omvända, att alla andra skulle flytta till Dalsland? ja det känns ju faktiskt lika omöjligt även det!

Det positiva med att bo långt ifrån är ju att man kanske stannar hos varandra lite längre när man väl ses och hinner förhoppningsvis ta igen lite av den tiden man missar i vardagen! <3

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.