Julkalender 2016 – Lucka 10

glammigaste-kvallen

Vilken är den mest glammiga kväll i ditt liv?

Det här med glammighet och glammigaste kvällen i mitt liv? Som vanligt har jag klurat på detta och försökt att komma på någon bra kväll som kändes sådär extra glammig, ironiskt nog ser jag bara väldigt oglammiga kvällar framför mig. Ni vet kvällarna som känns mest glammiga, fast i hjärtat, förlossningen, första gången jag träffade Jonas, en kräftskiva i sommarstugan eller en kväll hemma hos farmor.

Men om jag skall försöka tolka den här frågan lite mer rakt av så tänker jag ändå att en bal på Karlbergs Slott i Stockholm måste räknas som ganska så glammig? När jag tog studenten och gick på bal trodde jag att det skulle bli min första och sista och försökte därför njuta till max eftersom jag fullkomligt ÄLSKAR fina klänningar och allt det andra som hör baler till. Så kanske var det meningen att jag träffade just Jonas som har ett jobb som gör att man får gå på bal då och då. 🙂

Bilden ovan är från en vårbal 2014 där vi åt god mat, dansade francaise (som är någon typ av gammal fransk sällskapsdans från 1700-talet) och såg på fint fyrverkeri. Det kändes verkligen som en glammig och speciell kväll med så många finklädda på ett och samma ställe 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.