Julkalender 2016 – #Kajsonsjulkalender

minimat-julkalender

December är här och det är ju nästan värt att fira! Jag ÄLSKAR julen! Och i år tänkte jag passa på att vara med på Kajsons julkalender, tycker att det är en SÅ mysig idé! Varje dag kommer jag att svara på en specifik fråga ur julkalendern. Ni kan läsa mer om den här »

Förhoppningen är att ni dels skall få lära känna mig lite bättre och kanske kan jag få lära känna er lite bättre också? Ni kan ju alltid vara med på kalendern om ni har en egen blogg eller bara svara på dagens fråga som en kommentar på inlägget!

Hoppas ni vill hänga med!

Här kommer LUCKA NUMMER 1:

 Vad är din drömbild av julafton i år?

Jag har ofta märkt att jag i diskussioner inför årets julafton refererar till 2014 års julafton som förra årets jul.

Anledningen till det? Julen 2015 låg både jag och Jonas hemma i magsjuka (!) Jag var gravid i vecka 32 och kräktes så häftigt att jag nästan var rädd att starta igång förlossningen! Det var SÅ ansträngande att vara magsjuk som gravid.. det önskar jag ingen och allra helst inte på självaste julafton förstås. Framåt kvällen förra  julen blev vi båda lite piggare och åkte ner till centralstationen i Stockholm och köpte sushi…

Ja ni hör ju.. förra årets julafton var inte alls som den skulle vara så i år är drömbilden av julafton en alldeles enkel, mysig, mätt och vanlig julafton…

(Men vanlig blir den kanske inte ändå… det här är ju vårt första jul med ett eget barn och det är ju något som jag drömt om i princip hela mitt liv! <3)

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.