Inga-Lisa 6 månader!

IL6mån

Hej rara!

Hurra! Hon är 6 månader och 6,7 kilo tung.. 🙂 Jag har redan börjat testa massa nya recept som passar för bebisar från 6 månader och uppåt! Skall bli jättekul att kunna laga lite mer “riktiga” maträtter till Inga-Lisa och skall jag vara helt ärlig så har jag redan låtit henne prova att äta lite kycklinggryta med couscous och curry! Den har verkligen gått hem så den får jag nog laga lite mer av! Recept på den kommer såklart inom kort 🙂

Just nu försöker jag se till att en typsik mat-dag för Inga-Lisa ser ut såhär:

Mål 1 (brukar oftast vara på natten 04.00-05.00): Ersättning
Mål 2: (brukar vara runt 07.00-08.00) Gröt
Mål 3:  Ersättning
Mål 4:  Ersättning
Mål 5: Någon maträtt som passar från 6 mån och uppåt! Ibland får hon smaka på lite fruktpuré till dessert!
Mål 6: Ersättning
(ev. ett extra mål äter hon ibland vid 00.00-01.00)

Kommer såklart fortsätta att uppdatera er!

För min egen del tycker jag att det känns helt fantastiskt att jag inte behöver amma längre, det känns som att jag äntligen fått tillbaka min egen kropp och kan träna som jag brukar. Det passar dessutom väldigt bra eftersom jag from nästa vecka kommer att börja leda mamma-bebis-pass på Friskis & Svettis här i Linköping! Ni som bor i området, kom vettja! 🙂

Vi hörs snart igen!

Kram, L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.