Inga-Lisa 11 månader!

Hon är 11 månader, är det inte helt galet? För ett år sedan gick jag runt och innerligt hoppades att jag inte skulle behöva gå så långt över tiden.. Jag läste statistik och insåg att det ändå är det allra vanligaste scenariot som förstföderska, den där eviga väntan på bebis..

Min mamma gick över tiden 10 dagar med mig (jag är äldst) så jag var inställd på MINST det.. sista veckan innan hon kom var jag med Jonas när han var iväg på resa i jobbet, då spenderade jag dagarna med att gå powerwalks, meditera i hotellsängen och hoppas att hon snart skulle komma! Jag var så himla pirrig!

Och så kom den, första värken fredagsnatten en dag efter att hon var beräknad .. så jag behövde inte gå och vänta så länge ändå.. Underbara lilla unge!

Och under det här året har flera av mina närmsta kompisar också fått barn, så himla lyxigt! Idag för ett år sedan föddes Inga-Lisas kompis Sigrid, smset från Sigrids mamma med info om att hon kommit till världen kommer jag alltid att minnas! Sigrid och Inga-Lisa var beräknade med en månads mellanrum så jag gick fortfarande med stora magen och var inställd på den där sista månaden av väntan.. När smset med första bilden på lilla Sigrid kom blev det så verkligt att det faktiskt skulle komma en bebis från den där jättekulan till mage som man hade.. 🙂

Grattis Sigrid på din ett-års-dag och massa kram till alla er andra! <3

/L

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.