Inga-Lisa 10 månader

Hurra! Hon är 10 månader, kan knappt fatta att hon närmar sig ett helt år! Min lilla skrutta! Jag börjar redan fundera och planera inför den kommande födelsedagen och kommer såklart att dela med mig av alla förberedelser och recept inför den dagen här på minimat!

Inga-Lisa har tyvärr varit lite sjuk senaste månaden så det här med mat har varit lite krångligare än vanligt och klämmisar än mer populärt än förut. Jag har gjort lite extra järnrika klämmisar till henne under den här perioden, ett exempel på en sådan klämmis kan du hitta här »

I övrigt då? Jag jobbar ju numera och är på kontoret på dagarna, ganska så ovant men jag vet att Inga-Lisa stormtrivs med pappsen där hemma 🙂 Nu springer/går hon runt obehindrat och har gjort sedan en tid tillbaka vilket är SÅ skönt! Så himla stor skillnad på att passa en bebis som går stadigt kontra en som ramlar och slår sig om man inte ser upp.

Hon känns också så mycket större helt plötsligt och nu säger hon lite fler ord vilket gör att det börjar bli lättare att kommunicera med henne också 🙂

Och så är det ju ett nytt år! Jag laddar för fullt för massor av spännande saker som kommer att hända här på minimat så jag hoppas verkligen att ni vill hänga med på allt som skall hända även det här året!

Massa kram till er!
/L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.