I can spoon

icanspoon

I samarbete med I Can Spoon har jag och Inga-Lisa fått testa deras barnsked som är speciellt utvecklad för att öva upp finmotoriken hos våra allra minsta!

Inga-Lisa är ju bara 7 månader än så länge men provade gladeligen att försöka äta från skeden, jag skulle ju ljuga om jag sa att all mat hamnade i munnen, men det gör det å andra sidan inte när hon bara äter med fingrarna heller.. Däremot tyckte hon att skedarna var jättekul och hon ville väldigt gärna hålla i dem själv när det var dags att äta..

Jag tycker det skall bli så kul att se när Inga-Lisa lär sig att använda skedarna och tror verkligen att vi båda kommer att uppskatta dem! Sedan blir det ju extra kul tycker jag när det är en svensk “uppfinning”, så in och läs på deras sida om ni vill veta mer om skedarna! 🙂

Kram, L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.