Hon är 8 månader!

il8man

Hipp hurra nu är hon 8 månader! Hur livet är? Tack som frågar, det är bra men oj vad trött jag känner mig vissa dagar. Inga-Lisa är överallt och ingenstans på samma gång, inte en lugn sekund när hon är vaken. Ibland kan jag tänka tillbaka på när jag satt och ammade och tyckte det var långtråkigt, HA HA.. om jag bara visste.. ibland saknar jag den tråkigheten samtidigt som jag älskar att hon är så äventyrlig och energisk!

Nu säger hon också “titta” till typ ALLT och hemma hos mamma och pappa hittade hon en liten docka som min syster haft, den höll hon hårt i tills hennes mormor inte kunde låta bli att ge henne en egen i present. Den dockan är med överallt nu.. så gulligt!

När det blir mörkare ute blir jag automatiskt SÅ mycket tröttare på morgonen.. så nu börjar jag längta efter julen, det är verkligen det bästa med hösten, längtan efter julen för den är alltid lika mysig och får de allra mörkaste dagarna att ändå kännas lite ljusa på något vis.. tänk att äta frukost första gången och tända ett adventsljus tillsammans med Inga-Lisa och Jonas, det längtar jag till nu!

Kram på er!
/L

2 thoughts on “Hon är 8 månader!

  1. Carolina says:

    Ja åh! Det där längtar jag också efter! Mysigt att få fira advent och jul för första gången tillsammans. Har en liten son som blir 9 månader i dag! 🙂

    • louiseabr says:

      Eller hur!! ska bli sååå mysigt! åh men vad kul!! nästan lika gamla då ju 🙂 Grattis till lillkillen!! 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.