Hipp smoothie

hippsmothie

Hej på er alla rara!

Vi är lediga både sambon och jag och har spenderat senaste dagarna på Österlen! Eftersom purén jag packade ner tog slut köpte jag för första gången en klämmis till Inga-Lisa. Vi valde den här från HIPP eftersom det stod att den var från 4 månader samt att hon fått smaka på både banan och morot hemma.

Klämmisen gjorde verkligen succé och såhär i efterhand har jag känt att jag nog skall pausa med att ge henne söta goda fruktpureér tills hon börjat gilla potatis och annat som inte är så sött. Senaste smakportionerna har nämligen varit ärtpuré och potatispuré och hon har fått både kväljningar och rysningar av båda. Morot och sötpotatis går däremot utmärkt ner så jag misstänker att det är den där söta smaken som går hem.

Men! Tids nog kommer hon ju att få smaska på frukt ändå och då vore det kul att kunna göra egna klämmisar! Det finns ju förpackningar som man kan köpa och fylla på hemma själv, har ni testat dem? Jag har i alla fall precis beställt sådana så en recension av dem kommer så småningom! De kan man ju fylla även med rotfruktspureér om man vill, så det är ju toppenbra!

Hoppas ni njuter av sommaren!
Kram på er 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.