God jul & gott nytt år!

julkort-god-jul

Å.. så ledsen jag blev när jag gick in här idag efter allt julstök och fick se att ingen av de sista luckorna i kalendern hade publicerats 🙁 Eftersom jag visste att jag skulle ha så ont om tid de sista dagarna inför jul så hade jag förberett dem och tidsinställt de inläggen.. men det verkade som att det blev något fel med tidsinställningen.. så jag har precis publicerat de tre sista luckorna i julkalendern…

Hur som helst.. nu är ju julen nästan över… och även om den varit helt fantastisk så har den ju också en viss tröttande effekt, speciellt för oss som totalt kört ca. 80 mil de senaste dagarna… phu! Så nu ska vi njuta av lite julledigt innan vardagen drar igång igen..

Under 2017 kommer det hända flera spännande grejer här inne på minimat och jag känner mig så HIMLA peppad på det! Hoppas verkligen att ni stannar kvar och följer med nästa år också… Är det något mer/mindre ni skulle vilja läsa om här inne?  Vad är det som gör att ni kommer tillbaka hit? (om ni gör det vill säga…) alla era synpunkter är så himla välkomna, kommentera gärna!!!

Massa puss till er! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.