Fruktsallad

Fruktsallad är en av mina personliga favoriter! Om jag skall välja något “sockerfritt” så skulle jag nog välja fruktsallad alla dagar i veckan! För att få den bästa avvägningen mellan alla frukter har jag alltid samma mängd av varje typ av frukt som alltid är med. Sedan om jag har någon lite mer lyxigare frukt eller bär för den delen så toppar jag fruktsalladen med det 🙂 Har ni några specialknep när det kommer till fruktsallad? Jag tycker att den blir som allra godast om man skär upp frukten i små bitar!

RECEPT
FRUKTSALLAD

Ca: 4 portioner

2 bananer
1 äpple
1 päron
3 normala apelsiner / 4 små
+ ev. andra goda frukter som jordgubbar tillexempel 🙂
vispgrädde

GÖR SÅHÄR:
 1. Hacka all frukt i små bitar
 2. Vispa grädden
 3. Servera! 🙂

2 thoughts on “Fruktsallad

 1. Linda says:

  Tack för en super mysig och matnyttig blogg. Jag som nästan aldrig lagar mat har blivit väldigt inspirerad och har nu börjat gör min egen mat till lillen och det bästa av allt är att han gillar det :). Jag tänkte kolla vilka klämmis påsar du använder? Har sett att det finns lite olika men tar gärna emot tips. Stort tack!

  • louiseabr says:

   Hej söta! blev så himla glad nu när jag läste din kommentar! Förlåt för mitt alldeles för sena svar! Jag har själv provat 2 olika varianter, en från cherub baby australia kostar ca 180:- för 20 st! de går att återanvända några gånger men efter ett tag blir de lite slitna.. sedan har jag provat från minsqueeze de är lite dyrare men mer rejäla.. men jag har de i den lite större storleken och upplever att de är lite otympliga.. men håller däremot längre skulle jag säga 🙂 Hoppas du hittar några du gillar!! massa kram!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.