Fortfarande 8 månader..

8man3

Hej på er!

Fredag kväll, idol är på tv:n och jag och sambon har tagit oss varsitt glas rött vin, magiskt helt enkelt!

Inga-Lisa har kommit in i en period där hon aldrig verkar vara hungrig, att mata henne med sked kan man glömma men att plocka i sig mat gör hon hellre, så det har blivit en del pannkaka, blodpudding, banan, potatis, leverpastej, broccoli, olika biffar och annat hon kan äta själv.. Och sedan är hon på SÅ mysigt humör om dagarna, hon säger “titta” till typ allt, mamma och pappa och pekar om man frågar var lampan är..

Nu är det bara en dryg vecka kvar innan vårt matlagningsevent går av stapeln! Både pirrig, förväntansfull och lite nervös för jag vill så himla gärna att det skall bli bra och uppskattat! Goodiebagsen pysslar vi massor med just nu och mammorna som kommer får så himla fina presenter, det känns SÅ kul!

Sist men inte minst… alla era kommentarer!!!! De gör mig så otroligt glad! På Instagram märker jag att jag ibland har glömt att svara på några av dem.. och det är inte med meningen men ibland går ju dagarna som ni vet väldigt fort och man missar dem helt enkelt..

 

Hur som helst!

Hoppas att ni får en toppenhelg! På söndag är det första gången vi får fira Jonas på farsdag! Skall skriva mer om det på söndag!

Kram på er!
/L <3

2 thoughts on “Fortfarande 8 månader..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.