Farsdag

lovebyemelie_louise-jonas-ingalisa61webb(Foto: LovebyEmelie)

Inga-Lisa har för första gången fått fira sin pappa på farsdag! Så mysigt! Hon firade honom dock lite via magen redan förra året men det blev ju såklart lite mer speciellt i år 🙂

Hur känner ni inför det här med högtidsdagar? Personligen är jag en sådan som älskar alla högtider och traditioner som finns! Alla hjärtans dag är en av mina absolut favoritdagar på hela året och då brukar jag alltid förbereda något mysigt som jag och Jonas hittar på.. Också fars och morsdag känns som väldigt speciella dagar för mig och vi har alltid firat dem hemma när jag växte upp!

Så jag vill såklart skicka en hälsning och kram till min egen pappa som verkligen är världens bästa! En närvarande, klok, omtänksam, snäll, tokig och alldeles underbar pappa som nu Inga-Lisa fått turen att få som morfar! Vid sådana här dagar känner jag mig så oerhört tacksam för allt fint jag har i mitt liv!

Förutom farsdag har vi haft en toppenhelg uppe i snöiga Stockholm där jag dels har jobbat och sedan har vi hunnit träffa både vänner och familj! En toppenhelg helt enkelt… men nu.. börjar en ny vecka och nu är det fokus event som gäller!

Det kommer att komma en del event-uppdateringar här under veckan! 🙂

 

Kram på er!
/L

farsdag
(Här är jag och min pappa när jag var liten)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.