Det bästa med att vara gravid..

det bästa med att vara gravid
(Foto: LovebyEmelie)

Jag skrev ju för ett tag sedan ett inlägg om hur jag märkte att jag var gravid och lovade att jag skulle berätta mer om hur min graviditet med Inga-Lisa var. Idag tänkte jag tala om vad jag tyckte var det allra bästa med att vara gravid…

♥ Att man aldrig var ensam

Jag är en person som aldrig tyckt om att vara ensam och i vuxen ålder måste man ju vara det ibland ändå. Som vuxen och gravid däremot är man ju faktiskt aldrig ensam och det var så otroligt mysigt tyckte jag! Att man verkligen gick runt och bar på en liten person hela tiden och som man dessutom älskade så otroligt mycket redan då..

♥ Att vi hade en bebis men ändå bara varandra

Ja, att vi på sätt och vis hade en bebis men ändå bara varandra, det var så himla mysigt tyckte jag! Älskade att åka bil tillsammans (vilket vi gör ofta eftersom vi har boende på två orter), gå på husvisningar, mysa i soffan, ja allt blev lixom lite extra speciellt när magen var med 🙂

♥ Sparkarna och magen!

Om jag gör en sämsta med att vara gravid-lista nästa gång så kommer kanske sparkarna att finnas även på den, för även om de var SÅ otroligt mysiga när de kom så var det också så jobbigt när oron tog över och man tyckte att de kom för sällan.. men sammantaget, sparkarna och magen.. en så magisk och häftig känsla att känna sparkarna bli starkare och att se när magen bara blev större och större 🙂

♥ Efter vecka 20

Efter vecka 20 kände jag mig gravid på riktigt på något sätt, då släppte en del av all oro som jag hade första delen av graviditeten och det kändes lugnare på något vis, vi visste att vi väntade på en liten tjej och allt blev helt enkelt så mycket mer verkligt 🙂

♥ Lyckan och tacksamheten

Jag var SÅ tacksam som gravid och väldigt lycklig.. önskar verkligen av hela mitt hjärta att alla som vill skall få uppleva en graviditet <3

 

Vad tycker du var det bästa med att vara gravid? 🙂

 

 

→ TIPS PÅ SUPERMYSIG GRAVIDBLOGG!

jennifer-klingvall-blogg

och förresten… för er andra som också tycker om att läsa om graviditeter så måste jag bara tipsa om min absoluta favorit gravid-blogg som ni hittar hos Jennifer Klingvall, är det någon gång jag saknar min graviditet och verkligen hoppas och längtar efter att få vara med om en i framtiden så är det när jag får läsa hennes blogg! Hon är även med i Gravid Vecka För Vecka som är en youtube-serie som jag följt långt innan jag själv blev gravid! 🙂 Så in och läs Jennifers blogg, mysigaste kaffe-sällskapet när bebis sover 🙂

http://nouw.com/jenniferklingvall

 

 

3 thoughts on “Det bästa med att vara gravid..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.