Bananmuffins med hallon

bananmuffins-med-hallonFRÅN 6 MÅNADER

RECEPT
BANANMUFFINS MED hallon

1 MOGEN BANAN
2 ÄGG
1/2-1 DL hallon
GÖR SÅHÄR:

Mosa bananen och rör runt tillsammans med äggen. Lägg sedan hallon i botten av någon typ av muffinsform (jag har använt frysta hallon). Om du som jag använder en muffinsplåt så spraya/smörj den med något typ av fett innan du häller i smeten. Jag har provat att göra dem i pappersformar men för mig har det inte funkat så bra tyvärr. På bilden har jag använt en minimuffins-form och då blir de väldigt söta tycker jag. Häll sedan “smeten” över hallonen och låt dem grädda på ca. 175 grader tills de är ser lite gyllene ut. Minimuffins brukar jag grädda ca. 10-12 minuter i varmluftsugn.

8 thoughts on “Bananmuffins med hallon

  • louiseabr says:

   Nej det behövs inte 🙂 De blir snarare lite lösa till en början och fastare när de torkat 🙂 blir ju nästan som en typ av omelett kan man ju säga 🙂

  • louiseabr says:

   Ja! Det gör dem! Dock har de en förmåga att ibland frysa fast i varandra så lägg de i en plastpåse plant i frysen eller lägg dem i en burk där de inte har så stor chans att frysa ihop 🙂 när de väl är frusna sedan så brukar de inte frysa ihop lika lätt 🙂 Kram!!! <3

  • louiseabr says:

   Åh tack söta! 🙂 Ja, det brukar bli ca: 4-5 muffins .. så ofta gör jag det här receptet med dubbel sats 🙂
   KRAM <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.