Alla hjärtans dag!


Foto: Nathalie Hlousek

Alla hjärtans dag! Årets allra finaste dag om ni frågar mig, men jag å andra sidan älskar jag ju alla högtidsdagar, det är ju något visst med dagar som utmärker sig från alla andra. Julafton, midsommar, påskafton osv. Men mysigast och på plats nummer ett hamnar nog ändå just alla hjärtans dag!

Som tradition har vi åkt iväg någonstans över en natt och ätit god mat tillsammans för att fira dagen men i år ska vi faktiskt bara vara hemma. Jag har köpt favoritsushin och innan vi äter den ska vi gå varsin stund till gymmet. Förhoppningsvis kanske lillskruttan somnar i bra tid så vi kan dricka ett glas bubbel och skåla för kärleken också!

Hoppas att ni andra passar på att fira den här dagen på ert alldeles egna vis. Vissa kanske inte firar alls, andra kanske firar mer än någonsin och oavsett hur mycket vi än firar så är ju grundprincipen att vi skall komma ihåg att uppskatta dem som betyder allra mest för oss! Så passa på att lätta hjärtat en dag som denna, man kan aldrig få för mycket uppskattning från de man håller kär.

Massa alla hjärtans-dag-pussar till er från mig!
/L <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.