7 bästa med att ha fått en bebis

basta-med-en-bebis

Ja.. nu har hon hunnit bli 7 1/2 månad och jag listade ju för någon vecka sedan 7 jobbigaste med att ha fått en bebis.. (den listan kan ni läsa här) Men jag tänkte att det är ju inte mer än rätt att jag också listar de 7 bästa med att ha fått en bebis (även om det känns som att jag skulle kunna göra just den här listan hur lång som helst!!!)

 

1.

Lyckan! Kanske lite cheezy men, Inga-Lisa gör mig SÅ lycklig, behöver fortfarande nypa mig i armen när jag håller henne i famnen och tittar på oss i spegeln, nu har jag verkligen en liten bebis hos mig, som jag väntat på i hela mitt liv känns det som!

2.

Att vi är en familj!, jag sa alltid att jag och Jonas var en egen familj innan Inga-Lisa kom också, och jag vet att en familj kan bestå av precis vilka medlemmar som helst. Men för mig känns det väldigt speciellt att vi nu har en liten bebis hemma hos oss, ett barn i vår familj, för mig gör det vår familj helt komplett!

3.

Att vara med när hon lär sig nya saker! Alltså, jag grät första gången Inga-Lisa skrattade, jag grät första gången hon med vilja greppade lekbågen på babysittern och å andra sidan grät jag första gången hon spydde också. Men det är så häftigt när de lär sig nya saker! I helgen tog Inga-Lisa sina första steg! Det var helt magiskt!

4.

Pausen i livet, på något sätt har jag alltid kört på i 110 med jobb och övriga intressen, när jag pluggade gjorde jag det på 150% samtidigt som jag hade 3 jobb. När Inga-Lisa kom sattes allt det där på paus, i en positiv bemärkelse, nu är hon verkligen viktigare än allt annat och det ger mig något typ av extra lugn tycker jag!

5.

Att se henne med Jonas! Det är så magiskt, att se Jonas och Inga-Lisa ihop, det får mitt hjärta att svämma över och jag tänker väldigt ofta på hur lyckligt lottad jag känner mig!

6.

Att man faktiskt får väldigt långa dagar! Ja, med en bebis kan ju dagen till och  med börja 05.30 utan konstigheter, det är ju delvis lite jobbigt men också skönt för dagarna känns så långa och man kan med gott samvete ta en paus framför tv:n då och då under dagen utan att känna att den bara springer iväg!

7.

JULEN! alltså… tomten kommer tillbaka! som jag saknat julafton med tomten! och nu är vi ju garanterade en tomte flera år framöver, för med barn kommer tomten, det vet vi ju alla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.