6 månader och 3 veckor till

6-manader-och-3-veckor

Sådär ja! Ny vecka! Vad händer på matfronten? Inga-Lisa äter numera med både när hon blir matad med sked eller när hon får äta själv. Det här med majskrokar har jag alltid tänkt innan jag fick barn att jag aldrig skulle ge mina barn eftersom det typ bara är luft och puffat majs? Har verkat helt onödigt tycker jag… tills nu.. när jag ser hur kul Inga-Lisa tycker det är att kunna äta något själv och sedan passar de ju alldeles perfekt i hennes lilla hand.

Nu äter hon gröt på morgonen, puré till lunch och middag, ersättning på kvällen och en gång tidigt på morgonen.

Nästa vecka skall vi prova att gå till bibblan för lite bebissång det ska bli spännande tycker jag! Inga-Lisa älskar andra bebisar så det kan nog bli kul för henne att få komma ut och mingla lite tänker jag!

Hur mår ni? Allt bra med er? Njuter ni kanske också av sommaren som hänger sig kvar? Vi försöker.. även om det ibland känns som att dagarna går så fort så man knappt hinner med att göra annat än att mata bebis, byta blöja och försöka hinna borsta sina egna tänder…. 🙂

 

KRAM PÅ ER!
/L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.