5 månader och 4 veckor till

5månader5

Hej alla rara!

Snart är den här lilla fisen inte 5 månader mera, hon närmar sig ett halvår (!)

Att smaka på puré har tyvärr inte alls gått bra senaste tiden för vi har varit iväg på diverse utflykter och annat så jag har faktiskt pausat det lite… känns som jag sagt det förr…

men! imorgon startar hösten, då börjar pappan i familjen att jobba och vi skall komma in i bättre rutiner! Jag skall åka och handla imorgon för att börja laga maträtter till Inga-Lisa som innehåller lite fler komponenter, jag tänker mig någon fiskgryta, kyckling samt kötträtt! Om ni vill skulle jag kunna lägga upp min shoppinglista sedan? Så att ni har den om ni skulle vilja göra några av de första recepten till era små? Säg till isåfall! 🙂

Jag köpte klämmispåsar på babyland för någon vecka sedan och kunde inte hålla mig så jag har redan testat loss på lite olika recept och kombinationer som jag tyckte kunde passa i klämmisformat! Jag kommer att publicera dem alla så småningom såklart!

Minimat.se ser kanske lite annorlunda ut nu också, det struktureras om lite och en faktabank är påväg upp! Jag tyckte själv att jag skulle velat ha en sådan när jag letade info inför Inga-Lisas första smakportioner tillexempel. Finns det några specifika frågor ni skulle ha velat få svar på i en sådan? Skicka gärna dem till mig isåfall antingen på mail eller i en kommentar här nedan 🙂

Ok! Nu ska jag sluta babbla här… vi hörs snart igen!

Kram på er <3
/L

2 thoughts on “5 månader och 4 veckor till

    • louiseabr says:

      Åh har helt missat din kommentar! Vad kul att du tycker det! Ska se till att få upp den i veckan här på minimat! 🙂 KRAM! /L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.