5 1/2 månad!


5månader4

Hej rara!

Nu är hon 5 1/2 månad! Tänka sig! Pluttan snart närmre ett år än 0… vi har fortfarande semester och har varit hos mina föräldrar senaste två veckorna! Här har hon fått en alldeles ny kärlek till en gröt jag testade att göra för någon vecka sedan på skrädmjöl (Recept finns här »)

Förutom att vi fortsätter att bara njuta av att vara lediga så har jag redan börjat planera för vilka rätter jag skall laga och frysa in lagom tills att Inga-Lisa blir 6 månader! Fisk, kött och kyckling skall jag koka lite mat på kommande veckorna 🙂

Hur har ni tänkt kring att introducera mat? BLW är det något ni funderat på?) På sajten BLW.nu finns väldigt fint beskrivet hur metoden fungerar. Här hemma hos oss blir det nog en blandning av massa olika beprövade metoder. Jag tvingar aldrig Inga-Lisa att äta men matar henne med puré och sked. Jag tänker mig att hon kan få börja äta mer BLW-style lite senare. Ni får hänga med såklart när vi prövar oss fram! Det viktigaste tror jag är att både föräldrar och barn tycker att det fungerar att äta mat tillsammans och fram tills att de är nästan ett år så kan ju ändå bröstmjölk/ersättning stå för huvuddelen av näringsintaget!

Kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.