11 månader och nästan två veckor till..

Ja, dryga 11 månader är den här lillskruttan nu och ett-årsdagen närmar sig med stormsteg! Det förbereder jag genom att baka och pyssla inför hennes kalas när jag får tid över. Hittills har jag provat 5 nya recept på sockerfria godsaker som jag tänkte bjuda på kalaset. Två av recepten finns redan uppe här på minimat och de andra kommer så småningom 🙂

De recept som finns här på minimat just nu är:

Sockerfria citronbakelser »

Sockerfria kokostoppar »

De andra recepten jag provat är 2 olika typer av muffins och en sockerfri glass. Nästa vecka hoppas jag på att kunna testa att baka en tårta och kanske fota den blivande 1-åringen tillsammans med den. Men som sagt! Fler recept kommer att dyka upp inom kort här 🙂

Kram från mig! 🙂

 

2 thoughts on “11 månader och nästan två veckor till..

  1. Karin says:

    Jag ville bara tacka för alla recept du lägger upp. Min dotter har kommit igång med ätandet på allvar nu vid 9 månaders ålder och hon älskar dina recept. Vi älskar att de är lättlagade och tar kort tid att laga. Så tack och vi hoppas att du fortsätter att dela med dig.

    • louiseabr says:

      Hej! Men åh vad glad jag blev när jag läste din kommentar 🙂 Tack 🙂 Vad kul att ni gillar dem båda två! Ja! Det hoppas jag att jag kommer att fortsätta att hinna göra, är så kul att följa deras matutveckling och det går ju så otroligt fort!! 🙂 Hoppas ni får en fortsatt fin vecka!! Massa kram!, Louise <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.