10 mån – hemma med pappa!

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er.. nu är hon ju faktiskt 10,5 månad och det var ett tag sedan jag gjorde en update kring hur allt går med plutten. Jag började ju nämligen jobba i mitten av december och det var ju alla känslor på en gång! Otroligt kul att få komma tillbaka till jobbet eftersom jag har ett jobb som jag verkligen älskar men konstigt såklart att lämna skrutten hemma på morgonen..

Som tur är har hon det ju toppen hemma med pappsen och eftersom han har några veckor han ska jobba i vår så kommer jag få några lediga föräldraveckor då och sedan jobbar jag bara 4 dagar/vecka och är hemma med Inga-Lisa en dag när Jonas jobbar 🙂

Maten? Ja, det går ju upp och ner, hon har varit lite sjuk och förkyld och då skulle jag inte påstå att hennes aptit varit på topp, då är det mest klämmisar och leverpastej som åkt ner.. men nu när hon är pigg och kry så går det bättre med maten igen 🙂

Hur har ni andra det? Har ni också börjat jobba eller börjar ni kanske snart?

Massa kram!
/L

2 thoughts on “10 mån – hemma med pappa!

 1. Elin says:

  Jag börjar jobba 1/2, då är Emma 11 månader…
  Känns väldigt blandat, ska bli skönt att använda hjärnan igen och träffa vuxet folk som inte bara pratar om bebisar. Men kommer ju sakna henne enormt!!!
  Min man är pappaledig fram till augusti, sen kommer jag gå ner i tid.

  Maten går toppen här äntligen! Sen vi började med plockmat har hennes aptit bara ökat och jag ammar bara på morgon och kväll nu 🙂

  • louiseabr says:

   jag vet! samma här.. det är alla känslor på en gång.. men väldigt skönt att kunna använda hjärnan till lite vuxenproblem igen precis som du skriver 🙂 Då är det samma som för oss.. i aug. ska hon börja förskolan har vi tänkt 🙂 Man saknar dem men bästa tipset är ju snapchat! så att man får lite videoupdates från vad de gör på dagarna hihi .. Vad kul! plockmat verkar vara ett vinnande recept för många bebisar verkar det som 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.